347 yolcu taşıyan uçak havada alev aldı

Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yapan 347 yolculu uçağın motorlarından biri teknik arıza nedeniyle alev aldı. Uçak, acil iniş yaptı.

Dünya Yayın: 22 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.11.2019 14:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1473 okunma
Google News

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, dünyanın en işlet 5'inci havalimanı olarak kabul edilen Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yapan Filipinler Havayolları'na ait yolcu uçağının, kalkıştan hemen sonra motorlarından biri alev aldı.

 

347 yolcuyu taşıyan uçak havalimanına acil iniş yaptı. Yerel medyaya konuşan yolcular, kalkıştan hemen sonra patlama sesi duyduklarını belirtti. Yolculardan birinin kamerasınca kaydedilen görüntülerde, uçağın motorundan ateş çıktığı görüldü.

 

Öte yandan, alevleri gören yolcuların panik içinde çığlık attıkları bildirildi. Yetkililerden yapılan açıklamada, yolcuların başka bir uçuşa transfer edildiği, olayda herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi.

 

Filipinler Havayollarından ise henüz bir açıklama yapılmadı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.