32 yaşındaki işadamı Elazığ'a yaptığı bağışla olay oldu

Acun Ilıcalı'nın, 6.8 depremle sarsılan Elazığ için başlattığı yardım kampanyasında 51 milyon TL bağış toplandı. İşte yardım gecesine damga vuran rekor bağışlar...

Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 09:47:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2654 okunma
Google News

Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Soylu: 2 milyon TL + okul

 

Burak Soylu, geçen akşam katıldığı TV8'de Tek Yürek programında 2 milyon TL ve anne ile babasının adını taşıyan bir okul bağışladığını duyurdu. Aslen Elazığlı olan Burak Soylu, 32 yaşında ve Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Burak Soylu'nun babasının da Elazığ'da hac malzemeleri satan bir mağazası varmış. Eğitimi sonrasında şehrine yatırım yapan genç iş adamı, Elazığ Tv, GES (Güneş Enerji Sistemleri), Tur, organizasyon yaparak istihdam sağlamış. Hukuk mezunu olan Burak Soylu, gitar ve bağlama gibi birçok enstrümanı çalmayı biliyor.

 

AKSA Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı: 2 milyon TL

 

Cemil Kazancı, çalışma hayatına aile grup şirketlerinde başladı. İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Kazancı, daha sonra Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla, 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol aldı. Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta olan Kazancı, Temmuz 2019 tarihinden itibaren Aksa Enerji CEO'su olarak görev yaptı.
 


Atasay Kuyumculuk sahibi Cihan Kamer: 1 milyon TL
 

1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli İli, Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye'nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme'de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır.Kızı 2015 yılında Ahmet Uras ile evlenmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.