17 yıl önce açılan koronavirüs pankartı! İlginç ayrıntı

Koronavirüs salgının en çok etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya'da Catanzaro takımın formasını giyen Giorgio Corona için 2003 yılında tribünlerde "Corona virüs" pankartı asıldığı ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 16:49:50
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
956 okunma
Google News

üm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, futbol organizasyonlarının durmasına neden oldu. Salgının en çok vurduğu ülkelerden olan İtalya'da ise ortaya çıkan bir görüntü herkesi şaşırttı.

 

CORONA, TAKIMINI BİR ÜST LİGE ÇIKARDI

 

2003 yılında Catanzaro takımına transfer olan ve burada sergilediği performansla taraftarların büyük beğenisini kazanan Giorgio Corona için tribünlerde koranavirüs pankartı asıldığı ortaya çıktı. "Corona virüs bulaştı" yazan pankart, koronavirüs salgınının tüm dünyayı tehdit etmesiyle yıllar sonra tekrar gündem oldu. İtalyan futbolcu, o dönem attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının bir üst lige çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.