17 yaşındaki futbolcuya 100 milyon euro!

Real Madrid, Rennes'da forma giyen 17 yaşındaki Eduardo Camavinga için kesenin ağzını açtı. Genç orta saha oyuncusu için Rennes'in 100 milyon euro istediği öğrenildi.

Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 17.12.2019 11:43:30
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1160 okunma
Google News

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes ile geçen yıldan bu yana gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eduardo Camavinga, Rea Madrid'in radarına girdi.

 

L'Equipe'in haberine göre Real Madrid, Camavinga'yı yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor ve genç orta saha oyuncusu için Rennes'in 100 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

 

BARCELONA VE MANCHESTER UNITED DA İSTİYOR

 

Barcelona ve Manchester United'ın da yakından takip ettiği Camavinga, hafta sonu Lyon'la oynadıkları maçta ağları sarsmış ve performansıyla maça damga vurmayı başarmıştı. Yaz aylarında sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatan Camavinga, bu sezon ilk kez Fransa U21 Takımı'na davet edilmişti.

 

Camavinga'nın takımı Rennes, Ligue 1'de 30 puanla 4. sırada yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.