13 yaşındaki çocuk veda mektubu bırakıp canına kıydı!

Sancaktepe'de 13 yaşındaki erkek çocuğu evinde kendisini asarak intihar etti. Çocuğun bıraktığı veda notunda "Siz beni hiç anlamadınız. Beni hiç sevmediniz. Benim bu dünyada yerim yok" ifadeleri yer alırken küçük çocuğun anne ve babası olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi.

Asayiş Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 11:16:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1521 okunma
Google News

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde dün 15.30 sıralarında iddiaya göre B.T isimli 13 yaşındaki erkek çocuğu aile içi yaşanan problemler nedeniyle anne ve babasının işte olduğu esnada iple kendini asarak intihar etti.

 

ANNESİ ARAYIP ULAŞAMAYINCA MERAK ETTİ

 

B.T'nin o esnada iş yerinde olan annesi oğlunu telefonla arayıp ulaşamayınca aynı binada yaşayan akrabalarından evlerini kontrol etmesini istedi. Ailenin üst katında yaşayan akrabalarından bir şahıs evde yalnız kalan B.T'yi kontrol etmek için geldiğinde ise küçük çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

 

Akrabalarının haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde B.T'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Acı haberi duyan çevredeki komşular ise sokağa döküldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Küçük çocuğun anne ve babası olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi.

 

GERİYE VEDA MEKTUBU KALDI

 

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı aramalar esnasında ise küçük çocuğun yazmış olduğu bir veda mektubu bulundu. Küçük çocuktan geriye kalan veda mektubunda ise "Siz beni hiç anlamadınız. Beni hiç sevmediniz. Benim bu dünyada yerim yok" sözlerinin yer aldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.