10 yaşındaki kızıl istismar edip, boğarak öldüren cani idam edildi

ABD'de, 1999 yılında 10 yaşındaki Pamela Butler isimli kız çocuğunu kaçırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra kablo ile boğarak öldüren Keith Nelson, Indiana'da tutulduğu cezaevinde zehirli iğne vurularak idam edildi.

Dünya Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 21:18:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
858 okunma
Google News

Amerika'nın Kansas eyaletinde, 1999 yılında 10 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra boğarak öldüren Keith Nelson, Indiana'da tutulduğu cezaevinde zehirli iğne vurularak idam edildi. Trump yönetimi, 17 yıl sonra federal idamlara devam etmesinden sonra Nelson, iğne ile idam edilen ikinci kişi oldu.

 

CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU, KABLO İLE BOĞDU

 

Keith Nelson, 12 Ekim 1999 tarihinde 10 yaşındaki Pamela Butler isimli kız çocuğunu evinin önünde oynadığı sırada kaçırıp cinsel istismarda bulunduktan sonra kablo ile boğdu. İdam cezası alan Nelson'a iğne vurulduğu sırada herhangi bir acı işareti göstermedi. Ölmeden önce her son sözünü söylemeyen Nelson, kendisine iğne vurulduktan dokuz dakika sonra hayatını kaybetti.

 

KÜÇÜK KIZIN ANNESİ, İDAM ANINA ŞAHİTLİK ETTİ

 

Kızının ölümünden sonra hayatının alt üst olduğunu söyleyen Pamela'nın annesi, Nelson'a zehirli iğne vurulduğu ve hayatını kaybetti anlara şahitlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.